Even voorstellen

Aangenaam. Mijn naam is Nancy. Vastgoedstyliste en interieurstyliste. Mijn talent zit ‘m in de keuzes.

Ik ben Nancy Ommert-de Kleijn en werk vanuit Druten voor de omgeving Nijmegen en het Land van Maas en Waal.

Na jaren werkzaam te zijn geweest als managementassistente heb ik op een gegeven moment van mijn passie – interieur en huizen – m’n beroep gemaakt. Ben binnenhuisarchitectuur en interieurstyling gaan studeren (en later nog verkoop- en vastgoedstyling) en ben Huisstyling De Kleijn gestart!

Inmiddels geef ik uitgebreide support, advies en begeleiding aan mensen die een object te verkopen hebben en een neutrale look & feel zoeken onder de noemer verkoop- of vastgoedstyling. Maar ook aan mensen die liefst nog heel lang van hun huis willen genieten en er daarom nog meer van hun eigen persoonlijkheid in willen leggen (dus eigenlijk het omgekeerde) en dan heet het interieuradvies.

Styling is zowel een ‘point of view’ als een ‘way of life’ voor mij.  Het betrekt het hele complex van visuele communicatie: talent, creativiteit, nijverheid en ambachtelijkheid en technische kennis. Zo veelomvattend! Zo leuk!

Wilt u weten hoe ik met vastgoedstyling uw object of huis een nieuw innerlijk geef en aantrekkelijk maak voor de verkoop? Of hoe ik een ‘ingeslapen’ huis middels interieurstyling wakker schudt en omtover in fris, sfeervol en modern? Zodat u nog heel lang wilt blijven zitten?

Aarzel dan niet contact met me op te nemen. Ik kijk altijd uit naar de gelegenheid m’n eigen interieurideeën te combineren met de mogelijkheden van een huis, omdat het altijd weer iets unieks en heel moois kan opleveren.

Tot ziens!

Nancy Ommert–de Kleijn

Opleidingen/Diploma’s:

  • Binnenhuisarchitectuur (Instituut Linnartz)
  • Interieurstyling (St. Lucas College)
  • Verkoopstylist/vastgoedstylist (LNV – Landelijk Netwerk Verkoopstylisten)

Aangesloten bij:

  • Verkoopstylisten®: een garantie voor kwaliteit, professionaliteit en continuïteit.
  • Als interieurstylist ben ik aangesloten bij BNS Crisp, dé beroepsvereniging voor Nederlandse interieurstylisten.

Volg mij ook op:

Stylist

Nancy Ommert – De Kleijn