Interieuradvies

Interieuradvies en interieurontwerp.

Interieur is echt mijn passie. Ik hou ervan om in een interieur diverse stijlen te combineren. Buiten de wensen van de klant en de functionele aspecten vind ik het belangrijk om persoonlijkheid en karakter toe te voegen aan het interieur. Aan de hand hiervan ga ik aan de slag om een passend advies of ontwerp te maken. Wonen wordt puur genieten.

Wilt u graag een compleet interieurplan, of u denkt ‘Ons huis is wel eens toe aan verandering, een nieuwe look…’, dan help ik u maar wat graag met invulling geven! Van adviezen tot een heel plan.

Pakket 1. Eenvoudig en snel: een mondeling interieuradvies.

U heeft misschien niet meteen een compleet stylingplan nodig, maar het lijkt u wel prettig en inspirerend om eens goed advies te krijgen m.b.t. uw interieur en de indeling ervan, het meubel- en accessoire gebruik, de kleuren en de verlichting. Tijdens een mondeling adviesgesprek deel ik meteen mijn ideeën met u. Ik neem zoveel mogelijk stalen mee (bijv. kleur- stof- behangstalen). U stelt alle vragen die in u opkomen en u houdt zelf uw notitieblok bij de hand. Indien gewenst zet ik naderhand nog het e.e.a. op papier.  Daarna kunt u zelf weer verder…

Tarief:

Mondeling interieuradvies aan huis van max. 3 uur € 325,00 incl. BTW, reistijd- en kosten binnen een afstand van 15 km van Druten

Pakket 2. Compleet en tot in detail. Een stylingplan en/of een interieurontwerp

Er is nogal een verschil tussen interieurdecoratie, interieurstyling en interieuradvies. In een compleet interieurplan komen al deze aspecten aan de orde. Laat weten wat uw wensen zijn en ik ontwerp zo’n interieurplan voor u tot in detail.

  • 2-D tekening/plattegrond met nieuwe indeling
  • Materialen/kleurenkaart – geeft een goede impressie van de materialen en kleuren weer.
  • Meubel en lichtkaart – geeft een goede impressie van de meubelen en verlichting weer.
  • Shoppinglist van de te adviseren, meubels, materialen en verlichting.

Als ik een plan maak, leg ik mondeling en schriftelijk én in tekening uit wat ik bedoel. Ik beschrijf en presenteer het in een map, als goede leidraad voor u om ook zelf te gaan winkelen en uw woning in te richten.

Tarief interieurontwerp:

Vanaf € 925,00 incl. BTW, reistijd- en kosten binnen een afstand van 15 km van Druten.
Dit is een richtlijn voor een ontwerp van bijvoorbeeld een woonkamer.

 

Aankoopbegeleiding of personal shopping

Ik ben werkzaam in het land van Maas en Waal, van Nijmegen tot en met Druten en West Maas en Waal. Hier ken ik de weg als geen ander. Mocht u assistentie willen bij het zoeken en aankopen van de interieurelementen die het interieuradvies of –ontwerp vervolmaken dan ga ik graag samen met u (of alleen voor u) op pad voor de passende items, meubels en accessoires.

Prijs in overleg; prijs per uur/dagdeel.

Van interieuradvies tot en met interieurontwerp

Deze mensen gingen u voor. Adviezen gegeven, tekeningen gemaakt, processen begeleid… En dit is nog maar een klein deel van mijn portfolio.