Interieuradvies

Huisstyling de Kleijn. Ook voor interieuradvies en interieurontwerp.

De basis voor vastgoedstyling en verkoopstyling als discipline is natuurlijk nog steeds het mooie vak van interieuradvies, mijn andere specialisme.

Als u denkt ‘Ons huis is wel eens toe aan verandering, een nieuwe look…’, dan help ik u maar wat graag met invulling geven! Van adviezen tot een heel plan.

Er komt veel kijken bij het inrichten of stylen van een huis of appartement. Denk aan kleuren, meubilair, vloer, verlichting, details en accessoires…

Voor wie niet weet waar hij moet beginnen, formuleer ik graag de eerste stappen of bedenk ik een compleet plan; zo u wilt tot en met aankoopbegeleiding aan toe. Uiteraard naargelang uw budget.

Pakket 1. Eenvoudig en snel: een mondeling interieuradvies.

U heeft misschien niet meteen een compleet stylingplan nodig, maar het lijkt u wel prettig en inspirerend om eens goed advies te krijgen m.b.t. uw interieur en de indeling ervan, het meubel- en accessoiregebruik, de kleuren en de verlichting. Tijdens een mondeling adviesgesprek deel ik meteen mijn ideeën met u en houdt u zelf uw notitieblok bij de hand. U stelt alle vragen die in u opkomen en kunt daarna zelf weer verder…

Tarief:

Mondeling interieuradvies aan huis van max. 3 uur € 275,00 incl. BTW

Pakket 2. Compleet en tot in detail. Een stylingplan en/of een interieurontwerp

Er is nogal een verschil tussen interieurdecoratie, interieurstyling en interieuradvies. In een compleet interieurplan komen al deze aspecten aan de orde. Laat weten wat uw wensen zijn en ik ontwerp zo’n interieurplan voor u tot in detail.

  • 2-D tekening/plattegrond met nieuwe indeling
  • Materialen/kleurenkaart – geeft een goede impressie van de materialen en kleuren weer.
  • Meubel en lichtkaart – geeft een goede impressie van de meubelen en verlichting weer.
  • Shoppinglist van de te adviseren, meubels, materialen en verlichting.

Als ik een plan maak, leg ik mondeling en schriftelijk én in tekening uit wat ik bedoel. Ik beschrijf en presenteer het in een map, als goede leidraad voor u om ook zelf te gaan winkelen en uw woning in te richten.

Ik kan u natuurlijk ook alles uit handen nemen en u begeleiden bij de aankoop van meubilair, de accessoires etc.

Tarief interieurontwerp:

Vanaf € 825,00 incl. BTW
Dit is een richtlijn voor een ontwerp van bijvoorbeeld een woonkamer.

Aankoopbegeleiding of personal shopping

Ik ben werkzaam in het land van Maas en Waal, van Nijmegen tot en met Druten en West Maas en Waal. Hier ken ik de weg als geen ander. Mocht u assistentie willen bij het zoeken en aankopen van de interieurelementen die het interieuradvies of –ontwerp vervolmaken dan ga ik graag samen met u (of alleen voor u) op pad voor de passende items, meubels en accessoires.

Buiten de al bekende, of hele specifieke woonwinkels, weet ik ook de kleinere speciaalzaak te vinden voor die gekke, leuke, coole, chique, hippe, bijpassende items en accessoires die in het stylingplan passen.

Prijs in overleg; prijs per uur/dagdeel.

Van interieuradvies tot en met interieurontwerp

Deze mensen gingen u voor. Adviezen gegeven, tekeningen gemaakt, processen begeleid… En dit is nog maar een klein deel van mijn portfolio.