Kleuradvies

Licht en kleur. Ga voor het juiste kleuradvies.

De kleuren in uw huis zijn erg belangrijk, ze hebben een grote invloed op de sfeer. Geel gaat al snel richting zonniger stemmingen. Blauw kalmeert en geeft rust. Rood hangt samen met romantiek. Geen onzin, maar psychologie. Omgekeerd kun je ook je eigen persoonlijkheid en karakter in kleuren tot uitdrukking brengen.

Vraagt u zich af welke kleuren, waar en waarom u het best kunt gebruiken? Heeft u behoefte aan nieuwe ideeën? Ga voor kleuradvies op maat!

Huisstyling de Kleijn is dol op het geven van kleuradvies maar het moet beslist een slim en kloppend plan worden en daarbij kijk ik eerst naar uw wensen, de sfeer die u beoogt, welke kleuren u mooi vindt of prefereert. Om daarbij rekening te houden met de grootte van de ruimte(s), de functie van de ruimte(s) en de lichtinval. Onder andere aan de hand van de waaier met de kleurstalen geef ik dan een passend advies dat meer harmonie en eenheid brengt en diepte toevoegt.

Tarief:

Mondeling kleuradvies aan huis van 1 uur € 95,00 incl. BTW, reistijd- en kosten binnen een afstand van 15 km van Druten.

Wilt u graag een kleuradvies dat meerdere ruimtes in uw woning omspant, dan is een advies van 3 uur aan te raden.

Mondeling kleuradvies aan huis van max. 3 uur € 275,00 incl. BTW, reistijd- en kosten binnen een afstand van 15 km van Druten.

Kleuradvies

Portfolio

Bekijk de voorbeelden van een aantal kleuruitwerkingen