Portfolio Interieuradvies

Heeft u interieuradvies nodig? Laat me dan hier een paar voorbeelden geven hoe je met de meest simpele beslissingen een maximaal effect kan bereiken. Grote of kleine ruimtes, alleen een oplossing met kleur of een stylingplan ’tot en met’. Ik luister naar uw wensen, leef me in en ga de mogelijkheden na en lever u een idee of een heel plan op maat.

Oftewel, na onze eerste kennismaking om de wensen door te nemen ga ik als interieurstyliste aan de slag en maak ik een moodboard (of meer) om de sfeer te schetsen, in combinatie met een kleurenpalet en de stalen van de materialen.

Ook maak ik een voorstel voor welke meubels, behang en muurdecoraties en woonaccessoires we kunnen gebruiken. Hierna ga ik aan de slag met de indeling en laat ik u in een totaalbeeld zien hoe de ruimte kan worden.

Hierna is het aan u en hoeveel hulp u nodig heeft bij de uitvoering van het project! Met plezier begeleid ik u nog verder, zo u wilt net zo lang tot alles gerealiseerd en tot in de puntjes (lees: de items en de accessoires) is.