Portfolio Vastgoedstyling

Voorbeelden van verkoopstyling in de praktijk

Een aanpassing in de lay-out (rangschikking) met alleen al een toevoeging van wat passende, leuke accessoires kunnen meteen al een groot verschil maken!

Er staan wel al meubels in de woning, maar de inrichting en sfeer kunnen beter wil het in de smaak vallen bij een grotere doelgroep. Op het moment dat je voor de optimale winst wil gaan bij de woningverkoop, is de keuze voor verkoopstyling een wel heel goed en slim idee!

Niet alleen voor de foto’s, maar ook tijdens de bezichtigingen wordt je woning optimaal gepresenteerd en voelt die op z’n best aan.

Dat kan door je huis of appartement opnieuw in te richten met je eigen meubels, aangevuld  met accessoires en ander klein meubilair. Ja, en staat de woning überhaupt al leeg dan moeten we het toch zoeken in het tijdelijk huren van de stukken. Maar da’s minder duur dan je denkt!

Immers, je krijgt maar één keer de kans een goede eerste indruk te maken. Waarbij je verder moet bedenken dat kopers het toch al vaak lastig vinden om door de bestaande inrichting van een huis heen te kijken en al helemaal niks van de verhoudingen op een foto begrijpen.

Door verkoopstyling door Huisstyling De Kleijn maak je je huis stukken toegankelijker voor een veel bredere doelgroep. Meer bezichtigingen betekent meer biedingen en een snellere verkoop.