Vastgoedstyling

Wat is vastgoedstyling / verkoopstyling?

Vastgoedstyling is een presentatietechniek waarmee een huis verkoopklaar wordt gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek zodat deze snel verkocht kan worden tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Waarom vastgoedstyling?

Wie zijn huis wil verkopen zal er voor moeten zorgen dat de woning zo goed mogelijk uit de verf komt. De eerste indruk bij een koper is van belang. Veel kopers hebben moeite om een huis naar hun eigen smaak te visualiseren, maar voor de eigenaar is het ook moeilijk om kritisch naar hun huis te kijken. Een vastgoedstylist kan u hierbij helpen en kan er voor zorgen dat de woning met zo weinig mogelijk middelen professioneel gepresenteerd wordt.

Vastgoedstyling, een investering die zich zelf terugverdient!

Voor wie is vastgoedstyling ?

Huisstyling de Kleijn richt zich op particulieren, makelaars en projectontwikkelaars.

Verkoopstyling kan toegepast worden in koopwoningen, huurwoningen, leegstaande woningen en modelwoningen.

Advies – Kort consult of Basis consult:

Voor particulieren en makelaars geeft een Kort Consult of Basis Consult een goede indicatie van mogelijke aanpassingen, wijzigingen en aandachtspunten. Ik bezoek uw woning en analyseer deze grondig. U krijgt mondeling alle tips en adviezen die nodig zijn om uw woning verkoopklaar te maken. Hierbij wordt ondermeer gelet op buitenaanzicht, achterstallig onderhoud, kleur- en accessoiregebruik, verlichting, sfeer en harmonie, meubelopstelling, ruimte creëren, opruimen en neutraliseren. Een Kort Consult is een mondeling advies en bij een Basis Consult ontvangt u naderhand een verslag met alle verbeterpunten. Daarna kunt u in principe zelf aan de slag. Heeft u hulp nodig bij de uitvoering, dan kan een stappenplan gemaakt worden. Alles in overleg met u.

Modelwoningen of leegstaande woningen

Modelwoningen of leegstaande woningen kunnen tijdelijk worden ingericht met meubelen. Wanneer een woning leeg komt te staan is de kans op verkoop aanzienlijk lager. Woningen moeten z.s.m. worden ingericht om het aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Particulieren, makelaars en projectontwikkelaars kunnen gebruik maken van meubelverhuur of kartonnen meubelen.

Vastgoedstyling

Portfolio

Bekijk een deel van ons portfolio