Vastgoedstyling

Huisstyling de Kleijn. De vastgoed- en verkoopstylist voor Nijmegen en omgeving.

Wat is vastgoedstyling of verkoopstyling?

Vastgoedstyling gaat over het maximaal aantrekkelijk maken van een huis en het ‘verkoopklaar’ maken ervan, voor een zo breed mogelijk publiek, zodat dit snel verkocht wordt, tegen bovendien de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Waarom vastgoedstyling?

Wie zijn huis wil verkopen, wil ervoor zorgen dat de woning zo goed mogelijk uit de verf komt. De eerste indruk bij een koper is vaak meteen al beslissend; voor de snelheid waarmee een geïnteresseerde handelt en reageert, en voor de emotie die de geïnteresseerde verbindt aan het huis. Vervolgens moet het huis ook ‘live’ – dus bij een bezichtiging – de eerste indruk nog eens kunnen bevestigen.

Best een kunst, met veel tips & tricks. Waarbij je je moet realiseren dat veel kopers moeite hebben met het ‘visualiseren’ van een huis naar hun eigen smaak.  Net als overigens de eigenaren/verkopers van een huis; ook die hebben moeite met het objectief bekijken en beoordelen, juist omdat die er al zo gewend aan zijn.

En dan is ‘de frisse blik’ nodig. Huisstyling De Kleijn als vastgoedstylingbureau levert die frisse blik voor de wijde omgeving Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Ik ken de merites en de cultuur ik zorg ervoor dat uw woning of object met zo weinig mogelijk middelen en/of veranderingen in het interieur professioneel en aantrekkelijk gepresenteerd en gepositioneerd wordt.

Vastgoedstyling cq. verkoopstyling is dan ook een investering die zich a l t ij d terugverdient, in zowel tijd als geld.

Voor wie is vastgoedstyling?

Huisstyling de Kleijn richt zich op particulieren, makelaars en projectontwikkelaars.

Voor allemaal is vastgoedstyling cq. verkoopstyling een uitkomst voor zowel koop- en huurwoningen als leegstaande woningen of modelwoningen!

Advies – kort consult of basisconsult

Voor particulieren en makelaars geeft een snelle consultatie al een goede indicatie van de mogelijke aanpassingen, wijzigingen en aandachtspunten. Ik bezoek en analyseer de woning en u krijgt mondeling de tips en adviezen die nodig zijn om uw woning ‘verkoopklaar’ te maken.

Ik let onder meer op buitenaanzicht, achterstallig onderhoud, kleur- en accessoiregebruik, verlichting, sfeer en harmonie, meubelopstelling, ruimtelijkheid creëren en geef u de tricks voor het opruimen en evt. neutraliseren.

M’n ‘korte consult’ is een ter plekke mondeling advies bij de analyse. En bij mijn ‘basisconsult’ ontvangt u naderhand bovendien een schriftelijk verslag met de verbeterpunten en alle ’to do’s’. Hierna kunt u in principe zelf aan de slag. Heeft u verdere hulp nodig bij de uitvoering of blijkt e.a. veelomvattender, dan maak ik in overleg met u een stappenplan en plannen we de uitvoering.

Ook voor modelwoningen of leegstaande woningen

Voor modelwoningen of leegstaande woningen geldt dat ze beter even tijdelijk worden ingericht en van meubilair worden voorzien. Lege woningen verkopen in de regel aanzienlijk minder snel. Het is beter om woningen wel in te richten, zodat potentiële kopers de aantrekkelijkheid ervan makkelijker herkennen en er zich beter mee kunnen identificeren.

Particulieren, makelaars en projectontwikkelaars, iedereen kan eenvoudig gebruik maken van meubelverhuur om de bezichtigingen tot een succes te maken. Voor alleen foto’s kan de kartonnen meubelvariant een optie zijn.

 

Vastgoedstyling

Portfolio

Bekijk een deel van ons portfolio